Varmt välkomna!

Posted on september 30, 2015 by admin

Bistron i Strängnäs är en restaurang för alla, vare sig man känner för att njuta av god mat eller bara komma förbi för att umgås i baren.

Vi samarbetar aktivt med några av dem bästa producenterna i närområdet. Med deras hjälp kan vi ha en levande och varierande meny där vi i bästa möjliga mån använder oss utav deras säsongsbetonade råvaror. Vi värnar om dig som gäst och vill ge er det bästa.

Sedan sommaren 2014 har bistron i Strängnäs fått nya ägare och drivs numera av trion: Tobias Andersson, Peter Felländer och Peter Hallgren.

Vi har nu äntligen lyckats förverkliga en av våra drömmar och tillsammans skapat en ny mysig bistromiljö i vår egen stil. En enkel kvarterskrog dit vi själva gärna går för att umgås och ha trevligt.

SE HIT! Vi blir säsongskrog! Från och med 1 september 2017 kommer vi att göra mindre ändringar på bistron. Under vardagar kommer vårat fokus finnas på catering, abonnera, event och alltså inte vara öppet för ”drop in” gäster under vardagskvällarna. Varje fredag och lördag är alla välkomna och vi har öppet som tidigare, från kl 17.00 -sent. Boka bord gör ni enklast via mail alternativt via telefon. Vi finns på plats de flesta dagarna för att ta emot er bokning. OBS! Dessa öppettider gäller ej under sommar och julbord, då är det normala öppettider dvs. fem dagar i veckan!

Kort och gott blir vi mer en säsongskrog med utökade öppettider under sommar och julbord. Övrig tid är restaurangen öppen fredag och lördags kvällar. (februari-juni, augusti-november) Under den här perioden erbjuder vi även våra lokaler till dagskonferens, abonnera, minnesstund, olika provningar med mat och dryck samt catering.

Läs mer om vad vi erbjuder här!

Annars är allt som vanligt och välkomnar er till oss och vi ser fram emot att se er på bistron för att umgås och njuta!