Varmt välkomna!

Posted on september 30, 2015 by admin

Bistron i Strängnäs är en restaurang för alla, vare sig man känner för att njuta av god mat eller bara komma förbi för att umgås i baren.

Vi strävar efter personlighet och kvalité.
Med de lokala producenter, odlare och bönder vi har till vår hjälp vill vi ge er det bästa närområdet har att erbjuda på, i en enkel men välarbetad form. Vi bryr oss om dig och det vi serverar, från maten till drycken. En kvarters krog med det lilla extra.

Sedan sommaren 2014 har bistron i Strängnäs fått nya ägare och ansvarig för driften numera är kökschefen Tobias Andersson.

Utöver vår restaurang med kvälls a la carte kan vi hjälpa till med catering, fest, dagskonferens, föreningsstämmor eller varför inte en ölprovning med några av våra lokala bryggerier.

SE HIT! Vi blir säsongskrog! Från och med 1 september 2017 blir vi säsongskrog med utökade öppettider under sommar och julbord. Övrig tid är restaurangen öppen fredag och lördagskvällar. (februari-juni, augusti-november) Under den här perioden erbjuder vi även våra lokaler till dagskonferens, abonnera, minnesstund, olika provningar med mat och dryck samt catering.

Läs mer om vad vi erbjuder här!

Annars är allt som vanligt och välkomnar er till oss och vi ser fram emot att se er på bistron för att umgås och njuta!