middagskasse

PÅ GÅNG

Posted on september 3, 2015 by EdsbackaBistro Strängnäs

PÅ GÅNG

ABONNERAT
– 20/11

MIDDAGSKASSE med start v.39 – En gourmetkasse för den som vill äta nylagad restaurangmat men hemma.
– Bestäm själv när ni vill äta, maten levereras kylskåpskall och ni slutför middagen när det passar er. Kassen innehåller en förrätt samt huvudrätt och priset är per person och det medföljer enkla instruktioner för uppvärmning och tillagning. Beställ innan onsdag kl 12.00 för att sedan hämta ut på fredagen mellan 17.00-19.00, 2-rättersmeny 385kr/p

Se meny och beställ här!

3/10 HUMMERAFTON 
– Vår årliga hummerafton i samband med svenska hummerpremiären. 5-rättersmeny varav 4 rätter helt baserade på svensk hummer, avslutas med en dessert. Menyn bygger på att varje gäst för 1 st hummer/person uppdelat på dessa rätter. Kvällen är en hyllning till Sveriges svarta guld. Menyn hålls hemlig tills ankomst och varierar varje år. Menypris 1250kr/p, förskottsbetalning krävs. Endast bokningar via mejl. Endast hummermeny serveras denna kväll. 

17/10 KOCKGÄSTSPEL med Kristofer Winnerhed, Kökschef Julita Wärdshus
– Kristofer är köksmästare på Julita Wärdshus och brinner för den lokala hållbara maten med den nordiska smaken i centrum. 4-rättersmeny + snacks/tilltugg med tillhörande dryck. Paketpris ink. dryck 1350kr/p. För bekräftat bokning förskottsbetalas  845kr/p inom 7 dagar från bokning. Endast bokningar via mejl.

27/11-19/12 VINTERMENY 6-rätters
– 2020 är året med förändringar och under december serverar vi en 6-rätters vintermeny istället för vårt klassiska julbord. Denna vintermeny innehåller ingen julmat men inspireras av vinterns råvaror och smaker. Unna er något speciellt i år, boka en avsmakningsmeny med vinterns ljuvliga smaker. Pris 600kr/p ex dryck. Två val dryckespaket finns, ett med alkohol och ett alkoholfritt. I båda ingår presskaffe. Självklart finns vår vanliga dryckeslista att välja ifrån. Endast bokningar. 

TIPS! Besök MatiFokus.se där skriver Tobias Andersson på sin blogg om allt från kommande event, nya rätter och upplevelser. Ni kan också skriva upp er på vår lista för NYHETSBREV och var först med event och inbjudningar.