Välj en sida

30/11 – 17/12 Vintermenyn, 6-rätter med smak av Sörmland
För tredje året i rad serverar vi Vintermenyn i december. Menyn där Sörmland har huvudrollen. Upplev årets smaker från olika säsonger i mörkaste december. Under 6-rätter får ni smaka på vad Sörmlands rika utbud har att erbjuda. Denna avsmakningsmeny innehåller ingen julmat men inspireras av vinterns råvaror och smaker. Unna er något speciellt, boka en avsmakningsmeny med vinterns ljuvliga smaker där Sörmlands ådra pulserar genom hela menyn. Julmaten får ni äta hemma!. Väntelista finns om önskat datum är fullbokat. Väntelistan fylls i på samma sätt som en bokning (via bokningsformuläret) Mer information finns längre upp på sidan.

Edsbacka Bistro Strängnäs kock sökes

KOCKAR! VI HAR EN LEDIG TJÄNST!
Är du som vi intresserade av ärlig matlagning, lokala råvaror där yrkesstoltheten är viktigt?!

Vi letar nu efter en ambitiös kock med känsla för råvaror för heltidstjänst. Våra öppettider är fokuserade på helgen men utökas sommartid och under december.

Du behöver vara snabblärd och kunna ta eget ansvar och en lagom dos stress är något som triggar dig att prestera och inte ser det som något negativt. Du får gärna ha erfarenhet från liknande kök och vana att arbeta på en mindre verksamhet där din insatts blir betydande.

En normal arbetsvecka är 4 dagar, onsdag – lördag.
Utöver vår a la cartemeny erbjuder vi även 4-rättersmenyer, anordnar gästspel med inbjudna gästkockar och vinimportörer och har återkommande temamiddagar. En arbetsplats med bred variation och levande menyer där du har en viktig roll i verksamheten.

Skicka ditt CV till
strangnas@edsbackabistro.se
Sista ansökningsdag 25/11